La Fundació Trinidad Alfonso se suma al Dia Internacional de la Dona

Març 8, 2020

La Fundació Trinidad Alfonso vol sumar-se un any més a la celebració del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el dia 8 de març a tot el món. L’entitat presidida per Juan Roig ha volgut adherir-se a esta lluita per la igualtat i l’empoderament femení amb diferents publicacions en xarxes socials al llarg de la setmana, en les quals es recordava el paper de la dona en els diferents projectes desenvolupats en els últims mesos per la Fundació i l’abast d’estos, que han arribat a més de 150.000.

Enguany han participat més de 20.000 dones en les diferents carreres i esdeveniments en els quals col·labora la Fundació Trinidad Alfonso. Igualment, a través del PAC_CV, prop de 3.000dones han participat en les diferents competicions. Pel que al nombre d’esportistes, la Fundació ha becat 455 dones a través del Projecte FER i dels diferents programes de tecnificació.

Una altra de les línies de treball ha sigut la d’Emprén Esport. De tots els projectes als quals ha donat suport des del seu llançament, nou han sigut dirigits per dones i 1.500 s’han beneficiat d’ells només en l’últim any.

A ests números cal sumar les xiquetes a les quals, d’una manera o d’una altra manera, ha arribat el missatge de valors de la Fundació a través de les iniciatives dirigides a les més menudes i jóvens. Uniesport, Dia de l’Esport, Actibasket, FER Play, Marató al Col·le, etc.

Foto de família pel #8M

Per a posar cara a tots estos projectes i unir-se a la causa, i en el marc del Mecenatge Esportiu de Juan Roig, diverses dones i hòmens que treballen en la Fundació, en el Valencia Basket o en projectes impulsats i/o relacionats amb les dos entitats, van voler sumar-se amb una gran foto a un dels moviments socials més important dels últims temps al nostre país.

En la foto estaven treballadores de la Fundació i del Valencia Basket; les jugadores del primer equip i, al costat d’elles, aquelles relacionades amb altres les línies de treball dins del Mecenatge Esportiu de Juan Roig. Des del running, amb Marta Fernández de Castro, o les treballadores de la Sociedad Deportiva Correcaminos, fins a l’esport paralímpic, representat per Celia Maestre i Pilar Javaloyas; passant pels projectes com el rugbi (van estar representades jugadores dels quatre clubs de la Divisió d’Honor); el propi Projecte FER, amb Laura Gómez i Mónica Merenciano; Uniesport, amb Alicia López; les federacions amb les quals treballa la Fundació, representades en l’acte per Vanessa Huesa (Triatló), Francisca Martínez (Beisbol) i Concepción Rico (Gimnàstica); el món de la Pilota Valenciana, amb Begoña Castillo, i l’univers de l’emprenedoria amb la presència d’Eva Martínez (Torneig Tauró de Rugbi).

Totes estes dones estaven acompanyades d’una de les filles de Juan Roig, Carolina Roig, i les treballadores de la mateixa Fundació Trinidad Alfonso, encapçalades per la directora, Elena Tejedor. A més, es van unir les jugadores del rival del Valencia Basket aquella vesprada, el Ciudad de la Laguna de Tenerife.

Juntament amb les dones, també van voler sumar-se alguns representants del primer equip del Valencia Basket, així com treballadors de l’Alqueria i del mateix club, com Vicente Solá, Paco Raga o José Puentes. També va voler unir-se a la foto Juan Antonio Germán, director general de Mecenatge de Mercadona.

Por favor, acepta las cookies de statistics, marketing para ver este elemento.