Els esportistes paralímpics del Projecte FER visiten la Fundació Roig Alfonso

Setembre 20, 2018

Alguns dels esportistes paralímpics del Projecte FER han visitat este matí els usuaris de la Fundació Roig Alfonso. Els dos col·lectius han disfrutat d’una jornada de convivència i esport. Entre altres activitats, han practicar llançament de pes, judo, esgrima, ciclisme o tir amb arc. Este visita, a més, s’emmarca dins del Dia Europeu de Fundacions i Donants, que se celebra des del passat 15 de setembre fins al pròxim 1 d’octubre. Durant quinze dies, fundacions de tot el continent europeu s’unixen en una acció comuna per a potenciar el coneixement i reconeixement del sector en el desenvolupament socioeconòmic de la societat amb la celebració de diferents activitats.

L’acte va estar presidit per Trini Roig, component del Patronat de la Fundació Roig Alfonso i germana de Juan Roig, President de la Fundació Trinidad Alfonso, l’entitat que impulsa el Projecte FER. Trini Roig va mostrar satisfacció pel desenvolupament de la jornada. “Per als usuaris de la Fundació Roig Alfonso, és un dia de festa. Ixen de la seua rutina habitual i practiquen esport amb grans esportistes paralímpics, als quals vull agrair la seua participació en este acte tan entranyable”, va explicar.

Per part del Projecte FER, van estar presents David Casinos, Héctor Catalá, Kim López, Héctor Cabrera, Ricardo Ten, Maurice Eckhard, Mónica Merenciano, David Levecq, Sergio Martos, Eva Coronado, Ana María Martínez, Jorge Palau i Jaime Almenar. Molts d’ells van acudir a l’esdeveniment amb les medalles que han aconseguit en els grans esdeveniments internacionals d’este estiu, com els Campionats del Món de Ciclisme en Ruta i Triatló (són els casos de Ricardo Ten i Héctor Catalá), i dels Campionats d’Europa d’Atletisme i Natació (els atletes Cabrera i López, i els nadadors Martos i Coronado). “Ha sigut un matí molt divertit i agradable, hem practicat altres esports als quals no estem acostumats i hem compartit una gran jornada amb els xics de la Fundació Roig Alfonso”, va indicar l’atleta Héctor Cabrera.

Per la seua part, Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, va explicar que esta jornada “ja s’ha convertit en una tradició. Fa 3 anys seguits  que ho celebrem i estem molt contents, perquè veiem la felicitat dels usuaris de la Fundació Roig Alfonso. Els esportistes del Projecte FER també disfruten molt i esperem que tots els anys puguem repetir este tipus de trobades”.