Comença una nova edició en línia de “FER Play – Tots Olímpics i Herois Olímpics”

Gener 18, 2021

El dilluns 18 de gener ha arrancat una nova edició de FER Play – Tots Olímpics i Herois Olímpics, una iniciativa impulsada juntament amb el Comité Olímpic Espanyol amb l’objectiu de difondre els valors de l’esport entre els col·legis de la Comunitat Valenciana. La iniciativa estarà en marxa fins al pròxim mes de maig.

La principal novetat d’esta edició de 2021 és que es desenvolupa de manera online. Esportistes olímpiques i de màxim nivell impartixen una conferència didàctica i interactiva de 45 minuts on els alumnes coneixeran, a través de les experiències esportives i personals de les esportistes, els valors de l’olimpisme i de l’esport com la igualtat, el respecte, la superació, l’esforç i la constància. A més, podran conéixer com tindre hàbits saludables o la història dels Jocs Olímpics i de l’equip olímpic espanyol.

En esta edició de 2021, les esportistes encarregades d’impartir les presentacions són la patinadora Sonia Lafuente, les gimnastes Sandra Aguilar i Carolina Pascual, la ciclista Helena Casas i la jugadora d’hoquei herba Ana Raquel Pérez.

Sobre la iniciativa a la Comunitat Valenciana

El Comité Olímpic Espanyol impulsa esta iniciativa en els centres educatius de sis comunitats autònomes: Andalusia, Canàries, Castella i Lleó, Extremadura, Madrid i la Comunitat Valenciana. Enguany és la huitena edició a la Comunitat Valenciana, gràcies a l’aliança del COE amb la Fundació Trinidad Alfonso, que permet que es desenvolupe l’activitat als centres valencians.

El termini per a participar en esta activitat es manté obert i qualsevol centre de la Comunitat Valenciana pot sumar-se, fins i tot si ja ho han fet en edicions anteriors. Per a sol·licitar-ho han d’escriure un correu a l’adreça: todosolimpicos@coe.es