La Fundació Trinidad Alfonso i el Projecte FER se sumen un any més a la lluita contra el càncer

Juny 6, 2019

El Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes), impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, s’ha sumat a la lluita contra el càncer. Ho ha fet a través de diversos representants del Projecte FER, acompanyats de la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, en la taula de Recaptació contra el Càncer del Carrer Menéndez y Pelayo, núm. 35.

Els ReFERents Laura Gómez, Sugoi Uriarte, David Casinos i César Sempere han exercit com a ambaixadors de la taula presidida per Hortensia Herrero i allí han coincidit amb una nodrida representació del Valencia Basket. La comitiva ha estat encapçalada per diversos directius del Club, inclòs el president, Vicente Solái amb el primer equip masculí a Madrid per a la disputa esta nit del primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Les jugadores Irene Garí, Rebeca Cotano i Anna Gómez i l’entrenador del primer equip femení Rubén Burgos han sigut els representants del nostre club en esta visita.

El Valencia Basket i la Fundació Trinidad Alfonso volen, d’esta manera, mostrar el seu costat més solidari i sumar esforços en la lluita contra esta malaltia. Cada un dels assistents va fer la seua donació per a ajudar en la batalla contra esta malaltia tan cruel i han animat els transeünts i els curiosos que s’han acostat a la taula de recaptació, atrets per la presència dels esportistes, perquè presten la seua ajuda a esta noble causa.

La senyora Hortensia Herrero, presidenta de la taula, recordava la importància de la col·laboració d’esta iniciativa: “Són ja 27 anys col·laborant amb l’AECC i són una institució que s’ho ha treballat fent grans actuacions, com per exemple en la prevenció o en la conscienciació als xiquets de camí a l’escola. Ens anem conscienciant de determinades prevencions. El 24 % de la recaptació que fem ací a València es dedica a investigació. Entre la prevenció i la investigació cada vegada s’està salvant més gent”.