Esdeveniment de referència internacional en el món de la carrera per muntanya

Després de rebre un dels premis del programa Emprén Esport de l’any 2016, la Fundació Trinidad Alfonso va decidir continuar recolzant l’esdeveniment Penyagolosa Trails, un esdeveniment de referència internacional en el món de la carrera per muntanya.

Model de com combinar esport, turisme, història i respecte pel medi ambient, Penyagolosa Trails ha oferit en la seua última edició, celebrada el passat 13 d’abril de 2019, dos proves: la Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa (de 60 km) i l’Ultra Castelló- Penyagolosa CSP (de 108 km)

Quant a la MiM, els 1.500 atletes participants disposaven d’un temps màxim de 14 hores per a completar la prova en els peus del pic de Penyagolosa, un enclavament emblemàtic de la Comunitat Valenciana. Borja Fernández (5:24) i Atorrolla García (6:16) es van proclamar campions de la vint-i-unena edició de la MiM.

Finalment, Ernest Ausiró (11:56) i Gemma Arenes es van fer, respectivament, amb el títol de campió i campiona de l‘octava edició del CSP, ultratrail puntuable per al circuit nacional Spain Ultra Cup i l’internacional Ultra Trail World Tour.

La pròxima edició es disputarà el 18 d’abril de 2020.

Lluita i emoció en unes carreres rapidíssimes