Aposta per les carreres a la Comunitat Valenciana

10K Valencia Ibercaja

El 10K València Ibercaja ja té data per a la seua pròxima edició. La cita del 10K més ràpid del món (WR Rhonex Kipruto, 26:24), que l’any vinent celebra la seua 13a edició, tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre de 2021.

Circuit de Carreres Populars València

La Fundació Trinidad Alfonso va mantindre un any més el suport a este circuit format per 10 carreres. Les proves es van iniciar a finals de gener amb el Trofeu Galápagos i conclouen al novembre amb la Volta a Peu de les Falles. Els recorreguts oscil·len entre els 5 i els 6,3 quilòmetres.

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum

Es tracta de l’única carrera del món en la distància que posseeix l’Etiqueta de Bronze de la World Athletics i continua consolidant-se com la gran prova nocturna de referència en el calendari nacional i internacional.

Ekiden Valencia

L’Ekiden València és una prova d’origen japonés. La seua distància és 42 quilòmetres i 195 metres que integren una marató. L’originalitat de l’esdeveniment residix a cobrir el recorregut no de forma individual, sinó per equips de 6 integrants en què cada un cobrix una part de la distància.