Aposta per les carreres a la Comunitat Valenciana

10K Valencia Ibercaja

Diumenge passat 12 de gener la 10K València Ibercaja va estrenar la seua Etiqueta d’Or de la World Athletics batent el rècord del món (Rhonex Kipruto, 26:24). Prop de 12.200 corredors van gaudir a València Ciudad del Running d’una jornada de rècords i emocions.

Circuit de Carreres Populars València

La Fundació Trinidad Alfonso va mantindre un any més el suport a este circuit format per 10 carreres. Les proves es van iniciar a finals de gener amb el Trofeu Galápagos i conclouen al novembre amb la Volta a Peu de les Falles. Els recorreguts oscil·len entre els 5 i els 6,3 quilòmetres.

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum

El 25 de setembre de 2021 tindrà lloc la huitena edició de la 15k Nocturna València. Es tracta de l’única carrera del món en la distància que posseeix l’Etiqueta de Bronze de la World Athletics i continua consolidant-se com la gran prova nocturna de referència en el calendari nacional i internacional.

Ekiden Valencia

L’Ekiden València és una prova d’origen japonés. La seua distància és 42 quilòmetres i 195 metres que integren una marató. L’originalitat de l’esdeveniment residix a cobrir el recorregut no de forma individual, sinó per equips de 6 integrants en què cada un cobrix una part de la distància.