Circuit per a practicar esport a Valencia Ciudad del Running

El Circuit 5K per a corredors del Jardí del Túria es va inaugurar en 2015 amb l’objectiu de dotar a la comunitat de corredors de la ciutat de València, i als seus visitants, d’una infraestructura única. Es tracta d’un recorregut homologat de 5 quilòmetres que travessa el pulmó verd de la ciutat i que cada dia és utilitzat per milers de corredors. El paviment, testat i avalat per l’Institut de Biomecànica de València, està format per un conglomerat de fibra de vidre i terra morterenca i està pensat per a aminorar l’impacte en les articulacions dels corredors.

En l’any 2020 es van produir prop de 700.000 entrenaments en el Circuit 5K. Encara que el nombre de persones, i lògicament dels seus entrenaments, va descendir dràsticament en la meitat del mes de març i, fonamentalment, durant el mes d’abril a causa del confinament de la població a Espanya, la tornada en Valencia Ciudad del Running va ser més intensa que en cap altre lloc, de manera que es va arribar als 74.422 usos el mes de maig.

La Fundació Trinidad Alfonso, impulsora d’esta infraestructura especial per al running, continua costejant el manteniment i les obres de millora del Circuit, com les del tram del Palau de la Música per a millorar la circulació i la convivència dels corredors amb els altres usuaris del Jardí del Túria.

Por favor, acepta las cookies de statistics, marketing para ver este elemento.