Impuls de projectes esportius a la Comunitat Valenciana

Emprén Esport és una iniciativa promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso per a estimular l’emprenedoria esportiva a la Comunitat Valenciana juntament amb el diari Marca.

Per a la nova edició de 2020, es busquen emprenedors sota el concepte ‘Que res frene els teus somnis’, en una al·lusió clara a fomentar la creativitat i l’enginy dels participants. Tots els emprenedors esportius poden presentar el seu projecte esportiu des del dilluns 16 de setembre fins al divendres 11 d’octubre. Si bé pot optar als premis qualsevol persona física o jurídica de tot el territori nacional, el projecte presentat s’ha d’executar a la Comunitat Valenciana.

Hi ha cinc categories per a presentar la candidatura als premis Emprén Esport 2020: Esdeveniment Esportiu, Esport Base, Esport Adaptat, Comunitat de l’Esport-Esport Turístic i L’Alqueria del Basket.

Els dos millors projectes de cada categoria rebran un premi econòmic. Els guanyadors seran premiats amb 25.000 € i un curs Focus en Esport en EDEM, mentre que els segons rebran 12.000 €.

Coneix els guanyadors d’Emprén Esport 2019