València es converteix en destí turístic per a la pràctica de carreres a peu

València és sinònim de running. La ciutat continua enfortint la seua marca esportiva com a destinació turística per a la pràctica de les carreres a peu. També continua augmentant el nombre de corredors locals en cada prova. I tot, gràcies a les més de 50 cites que conformen el calendari de Valencia Ciudad del Running.

El nombre de participants en les proves populars continua augmentant cada any, amb un nombre total de rècord: quasi 50.000. Entre l’ampli palmito de proves i distàncies, hi ha carreres de primer nivell, també més nombroses i, inclús, infantils. A més, a València Ciutat del Running se celebren la millor marató i mitja marató d’Espanya, la Marató València i Mitja Marató València. Tampoc falten els entrenaments, la cita dels corredors amb el Circuit 5k Jardí del Túria i el nou circuit saludable de Tarongers.

Per a donar a conéixer les bonances de la ciutat i informar de tots els esdeveniments i accions celebrats en València s’encarreguen les diferents plataformes de la marca. Valencia Ciudad del Running corre els 365 dies de l’any.