Els col·legis disfruten del running gràcies a la Marató al Col·le

La Marató al Col·le és una iniciativa educativa que pretén dinamitzar centres d’Educació Infantil i Educació Primària al voltant del món del running les setmanes prèvies a la Marató de València.

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP és un dels esdeveniments esportius més importants de la Comunitat Valenciana. Això no serà possible si la ciutat de València no és capaç de sentir i viure esta modalitat esportiva com una cosa pròpia, com una cosa veritablement important.

Un dels sectors de població més importants és el format pels xiquets en edat escolar. Són el present i el futur de la nostra societat i ells tenen el marc ideal per a beure de la filosofia del running, l’escola.

Un any més, la Marató València es tornarà a viure intensament a les aules i els col·legis de València i província. La recepció de sol·licituds ja està oberta per a aquells centres escolars que vulguen participar en les diferents activitats que tindran lloc en les setmanes prèvies a la pròxima edició de la Marató Valencia, que se celebrarà el pròxim 2 de desembre.