CONEIX ELS GUANYADORS DEL DIA DE L’ESPORT 2021

Maig 10, 2021

La Fundació Trinidad Alfonso anuncia els sis centres educatius guanyadors del concurs de vídeos del Dia de l’Esport 2021, una iniciativa que busca promoure l’activitat física entre l’alumnat de la Comunitat Valenciana, commemorant el Dia Internacional de l’Activitat Física.

Esta sexta edició del Dia de l’Esport, que va tindre lloc el 31 de març, va ser molt especial, després que en 2020 no es poguera celebrar en els centres educatius a causa de la situació sanitària. A més, es va arribar a una xifra rècord de participació: 762 centres educatius i més de 250.000 jóvens. Només per participar hi, cada centre educatiu pot rebre un pack de material esportiu valorat en 120 euros o, si han triat l’opció solidària, la Fundació Trinidad Alfonso fa una donació d’eixos 120 euros a un projecte social, en este cas, el projecte ‘Mueve-T’, de la Fundació Dasyc.

Dels 762 centres participants, més de 200 van elaborar un vídeo en què es mostraven les activitats exercides durant la jornada esportiva amb la temàtica dels Jocs Olímpics i Paralímpics. De les gravacions rebudes, les sis que el jurat ha seleccionat com a guanyadors del xec regal de 2.000 euros per a equipament esportiu són les següents:

IES SERRA D'IRTA (Alcalá de Xivert - Castelló)

CEIP LA PAU (Casinos - València)

COLEGIO MARÍA INMACULADA (Carcaixent - València)

COLEGIO INTERNACIONAL AUSIÀS MARCH (Picassent - València)

CEIP LA PAZ (Callosa de Segura - Alacant)

CEIP MEDITERRÀNIA (Xàbia - Alacant)

La Fundació Trinidad Alfonso agraïx a tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana la seua implicació per a la celebració conjunta del Dia Internacional de l’Activitat Física. “Estem molt satisfets amb la resposta dels centres educatius en este Dia de l’Esport. Hem vist molta implicació i el resultat ha sigut espectacular. Ara donem a conéixer els sis vídeos guanyadors, però l’important és destacar que és una victòria de tots els xiquets i xiquetes i el cos docent que van fer possible la celebració del Dia de l’Esport, especialment enguany. Continuarem animant tots perquè l’any que ve ens superem i continuem demostrant que en la Comunitat de l’Esport és on més esport se celebra en els centres educatius”, Juan Miguel Gómez director de la Fundació Trinidad Alfonso.

Fins al pròxim Dia de l’Esport!