En la vida, per a poder rebre, primer has de donar

Fer Play

Per tercer any consecutiu, la Fundación Trinidad Alfonso i el Comitè Olímpic Espanyol impulsen esta iniciativa consistent en aproximar als col·legis de tota la Comunitat Valenciana les experiències dels esportistes que integren el Projecte FER.

Esportistes que, al seu dia, van tenir el gran privilegi de ser olímpics com l’esgrimista Javier García Delgado i la judoka Ana Carrascosa són els encarregats de coordinar un programa de gran èxit entre els escolars valencians. Un integrant del Projecte FER compareix en un centre educatiu de la Comunitat per a explicar les seues vivències, per a transmetre als més joves els valors i els beneficis de l’esport, i per a compartir amb tots els estudiants una sessió més pràctica amb diversos exercicis.

En estes sessions, els esportistes expliquen els seus inicis, l’evolució de les seues carreres esportives i transmeten als escolars la importància de compaginar l’activitat física i l’esport amb el desenrotllament de la seua vida personal i la seua formació acadèmica. L’any 2016, la iniciativa FER Play / Tots Olímpics va estar present a 60 centres educatius (de València, Castelló, Mislata, Vila-real, Algemesí. L’Eliana, Xàtiva, Alcoi, Cocentaria, entre moltes altres poblacions) i va arribar a uns 2.500 joves estudiants de la Comunitat Valenciana.

 

Concha-Montaner

 

Podeu veure ací algunes xarrades d’esta iniciativa:

Concha Montaner:Ricardo Ten:Eusebio Cáceres:Laura Gómez: